finance boulevard loopbaanbegeleiding

Ik heb behoefte aan feedback: coaching, assessment of oriëntatie

Iedereen komt een keer in een situatie dat externe ondersteuning welkom is. Voor de een is dat in de vorm van persoonlijke coaching, de ander is gebaat bij een ontwikkelassessment of wil een gesprek voeren over de arbeidsmarkt en de kansen die er zijn.
finance boulevard coaching

COACHING

Diverse coaches die hun sporen ruimschoots verdiend hebben zijn gelieerd aan Finance Boulevard. Heeft u behoefte aan een persoonlijke coach omdat u zich verder wilt ontwikkelen, dreigt vast te lopen of om een andere reden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
finance boulevard assessment

ASSESSMENT

Zowel kandidaten als werkgevers kunnen bij ons terecht voor het afnemen van assessments. Dat doen we bij Finance Boulevard niet zelf, daar hebben wij partners voor. Partners die ontwikkel- maar ook kwalificerende assessments uitvoeren.
finance boulevard orientatie

ORIENTATIE

Als financial ben je meer dan 40 uur per week aan het werk om te leveren wat er van je gevraagd wordt. Daardoor ben je minder bezig met jouw kansen op de arbeidsmarkt. De arbeidsmarktspecialisten van Finance Boulevard gaan graag met jou in gesprek om te bespreken welke ontwikkleingen en kansen er zijn.

BEL ONS

040 303 1950

OF STUUR ONS EEN BERICHT

13 + 12 =