finance boulevard CV Check

Ik wil graag mijn CV en Motivatiebrief laten checken

Je hebt de ideale vacature gevonden en je wil er voor gaan. Laat dan jouw Motivatiebrief en/of CV checken door Finance Boulevard. Door onze jarenlange ervaring en het beoordelen van duizenden CV’s hebben wij een goed beeld wat wel of niet werkt, waardoor een CV er uit springt, etc.

Voor de duidelijkheid:

na het beoordelen van jouw CV en/of brief verwijderen wij alle gegevens. Deze documenten worden niet aan derden ter beschikking gesteld en worden niet opgenomen in een database.

EEN AANTAL TIPS

Motivatiebrief

N

hanteer een actieve schrijfstijl. Dus niet ik heb er voor gezorgd dat…, maar ik zorg er voor dat…

N
voorkom dat de motivatiebrief een samenvatting of herhaling is van het CV.
N

leg in de brief duidelijk uit waarom jij een relevante kandidaat bent voor de betreffende positie. Voorkom dat je aspecten benadrukt waar jij goed in bent, die niet relevant zijn voor de functie.

N

zorg er voor dat je niet te veel nadruk legt waarom je je huidige werkgever wilt verlaten. Dat kan uitgelegd worden als een negatieve keuze. Beter is het te formuleren waarom je de stap naar de nieuwe werkgever wilt zetten.

CV

N
presenteer je opleidingen en ervaringen in omgekeerd chronologische volgorde. Dus je huidige baan als eerste vermelden.
N
vermeld wat je bereikt hebt in de functies die je tot nu toe uitgeoefend hebt. Te vaak zien wij CV’s waarin slechts taken worden opgesomd. Het is evident dat een Controller de maandrapportage verzorgt. Dat je de doorlooptijd van de rapportage met 3 dagen hebt teruggebracht is iets wat je bereikt hebt.
N

regelmatig krijgen wij CV’s onder ogen waar de geboortedatum niet vermeld is. Nu zegt leeftijd helemaal niets over jouw kwaliteiten, maar op deze wijze leg je onbedoeld de nadruk op je leeftijd. Je geeft eigenlijk aan dat je veronderstelt dat de ontvanger gaat selecteren op leeftijd. Als dat echt het geval is komen ze er wel op een andere manier achter. Bijvoorbeeld omdat je al 30 jaar werkervaring hebt. 

BEL ONS

040 303 1950

OF STUUR ONS EEN BERICHT

7 + 8 =